-4 weken geleden

MSB Cureo zoekt een

Orthopedisch chirurg (maat)

Sneek 45 uur

Wij, maten van MSB Cureo, begrijpen dat je naast medisch specialist ook gewoon een mens bent. Met ambities, verantwoordelijkheden en dromen. Dat je ruimte wil om te wonen, om te leven en te ontdekken. Dat je ondernemend bent en wil werken met innovatieve mensen. MSB Cureo en Friesland geven je die ruimte. De ruimte om je te ontplooien in jouw vakgebied. En dat op maar een uurtje rijden vanaf Amsterdam.
Wij hebben de ruimte, plus nog een mooie plek voor een 
Orthopedisch chirurg (1.0 fte). 

In verband met het vertrek 1 van onze collega’s zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega, met als aandachtsgebied de schouder. Wij zoeken een ambitieuze collega die met ons de orthopedische zorg in Friesland naar een hoger plan wil tillen en waarbij flexibiliteit en collegialiteit vanzelfsprekend zijn.


Ben jij de orthopedisch chirurg..
met aantoonbare interesse en/of ervaring in de schouder (bijvoorbeeld blijkend uit een voltooid fellowship)? Die een tweede aandachtsgebied wil ontwikkelen? Die naast patiëntenzorg, de ambitie en bereidheid heeft om nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en het vakgebied uit te dragen? En heb je een proactieve, zorggerichte en collegiale houding? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat wij te bieden hebben
is een vaste aanstelling (1.0 fte) vanaf september 2023 waarbij je, bij gebleken geschiktheid, toetreedt tot de regiomaatschap FORT. Je bent primair werkzaam op de locatie Sneek, maar afwisselend ook op de locaties Emmeloord (alleen polikliniek) en Heerenveen.

Informatie en sollicitatie
Kijk voor de hele vacature op de website
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Harry Bron (06 24870347) of Simen Hokwerda (06 53971796), beiden maten van de vakgroep Orthopedie. Stuur je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar BestuurMSB@antonius-sneek.nl t.a.v. mw. A.M. Cramer o.v.v. Orthopedisch chirurg. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 1 juli 2023.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.