2 maanden geleden

Erasmus MC zoekt een

Fellow wervelkolomchirurgie – NOV geaccrediteerd

Rotterdam 32 uur

We zijn op zoek naar een orthopedisch chirurg met interesse voor wervelkolomchirurgie per 1 januari 2024.

Je verricht poliklinische, klinische en operatieve werkzaamheden voor de behandeling van volwassenen en kinderen met uiteenlopende wervelkolompathologie in een academisch ziekenhuis dat wervelkolomchirurgie als speerpunt heeft. Je zal hierin samenwerken met dr. J.P.H.J. Rutges, drs. H.M. van West, drs. J.J.M. Renkens en drs. F. Joor.

Je hebt je opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid of zal deze binnenkort afronden en je bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de wervelkolomchirurgie. Motivatie wordt getoond door een afgetekende EPA wervelkolom, werkervaring of wetenschappelijke interesse. Je bent enthousiast, toont initiatief en communiceert open en effectief. Ook wordt verwacht dat je een bijdrage levert aan onderwijs en wetenschap.

Wij bieden de kans om je verder te bekwamen in de wervelkolomchirurgie middels een NOV geaccrediteerd fellowship. Je bent werkzaam in het grootste academisch ziekenhuis van Nederland en behandelt kinderen en volwassenen met pathologie van de wervelkolom. Poliklinisch is er een afwisselend aanbod aan patiënten, waarbij het hele spectrum aan pathologie van de wervelkolom aan bod komt bij kinderen en volwassenen.

Daarnaast is er een goede samenwerking met andere specialisten op gecombineerde poliklinieken en MDO's.  

Op de operatiekamer krijg je ruime gelegenheid om een groot pallet aan ingrepen te doen: Minimaal invasieve fixaties bij wervelfracturen of metastasen, scoliose operaties bij kinderen en volwassenen en gezamenlijke ingrepen met de neurochirurgie met navigatie. Er wordt verwacht dat je meedraait in ons dienstschema.

Het betreft een aanstelling voor een jaar.

Nadere informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij drs. J.J.M. (Jeroen) Renkens j.renkens@erasmusmc.nl 

Een schriftelijke reactie, vergezeld van een cv en eventuele referenties, kun je voor 1 december 2023 sturen aan mw. Prof. D. Eygendaal, afdelingshoofd Orthopedie en Sportgeneeskunde Erasmus MC. Graag per e-mail aan haar secretaresse Simone Bleeker: s.bleeker@erasmusmc.nl

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.