-5 uur geleden

OCON Orthopedische kliniek zoekt een

ANIOS Orthopedie

Hengelo en Almelo 36 uur

Over de functie
Het betreft een klinische en ambulante functie. Je werkt onder supervisie van de medisch specialist en in nauwe samenwerking met verpleegkundigen, polikliniekmedewerkers en paramedische disciplines. Je geeft medische zorg aan patiënten op de verpleegafdeling, aan patiënten op de polikliniek en je verricht consulten op andere afdelingen. Ook is er de gelegenheid om te assisteren tijdens OK-programma’s. Daarnaast word je betrokken bij de begeleiding van coassistenten. 

Over jou
Je bent basisarts en hebt affiniteit met het vakgebied orthopedie. Je bent een collega met wie het goed samenwerken is in multidisciplinair verband. Ook ben je betrokken, leergierig en initiatiefrijk. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een kwaliteitsgerichte werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 36 uur per week. Je functie is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, minimaal € 4.042,= (FWG 65-0) en maximaal € 6.019,= (FWG 65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Overige informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze managementassistentes, 088-7085051. Zij zullen je doorverbinden met de aanwezige orthopedisch chirurg.

Je reactie dient uiterlijk 2 juni 2023 bij ons binnen te zijn.
 

Je kunt je sollicitatie, onder vermelding van het vacaturenummer OC23-06, mailen naar j.jonker@zgt.nl t.a.v. E.M. Ooms, coördinator arts-assistenten OCON.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.