1 maand geleden

MUMC+ afdeling Orthopedie zoekt een

Junior Staflid Kind M/V 80%

Maastricht 38.6 uur

Per 1 april 2024

Het fellowship wordt ingericht voor complexe kinder-orthopedische zorg voor kinderen uit de regio Zuidoost Nederland. Alle onderdelen uit de EPA specialisatie kinderorthopedie komen aan bod zowel conservatieve zorg als operatieve zorg. De kinderorthopedie werkt nauwe samen met de scoliose zorg en met andere kinderspecialismen in het MUMC+ hoofdzakelijke de kindergeneeskunde (o.a. infectie ziekten, metabole ziekten), de kinderneurologie en de kinder- neurochirurgie (neurale buisdefecten, cerebrale parese, M. Rett). Binnen het fellowship is er extra aandacht voor de kindertraumatologie in nauwe samenwerking met de teamleden van de traumatologie.

Als fellow participeert je in de zorg voor de algemene kinderorthopedie en ben je betrokken bij de speciële zorg zowel mono- als multidisciplinair die vorm gegeven wordt de verschillende zorgpaden in het MUMC+. Verdere informatie over de afdeling kinderorthopedie van het MUMC+ kunt vinden op de website https://orthopedie.mumc.nl/kinderorthopedie.

Naast de klinische werkzaamheden word je uitgenodigd een bijdrage te leveren aan het intensiveren en optimaliseren van de regionale samenwerking met de afdeling kinderorthopedie MMC Veldhoven.

Wetenschappelijk participeer je in het klinisch onderzoek naar de effectiviteit van de behandeling van kinderen met CP. Verder ben je actief betrokken bij het onderwijs van studenten en coassistenten en bij de opleiding orthopedie. Je fungeert in het team als medeopleider.

Naast de taken binnen het fellowship zul je enkele algemene taken in vullen voor de afdeling orthopedie.

Het fellowship is erkend door de NOV.

Je bent erkend medisch specialist, ingeschreven bij het RGS, of je zult binnenkort jouw opleiding Orthopedie afronden. Daarnaast beschik je over de nodige sociale vaardigheden om onze patiënten te begeleiden en interdisciplinaire contacten te onderhouden.

Je hebt aantoonbare interesse in het subspecialisme kinder orthopedie.

Interesse? 

Je kunt je sollicitatie brief met CV (graag vóór 29 februari 2024) insturen naar L. Liegeois-Bouvrie office manager  l.liegeois.bouvrie@mumc.nl.

Wil je meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0433875033 / 06-29633749

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}