1 weken geleden

Isala zoekt een

Promovendus / PhD student Orthopedie

Zwolle 0.8 FTE

Heb je interesse in orthopedisch onderzoek gericht op het heupgewricht, prothesiologie en operatietechnieken? Dan zoekt het onderzoeksbureau orthopedie Isala jou!

Wat ga je doen?

Binnen het onderzoeksbureau zijn we op zoek naar een enthousiaste PhD kandidaat die nieuwsgierig en gedreven is en onder begeleiding van een ervaren team aan een eigen onderzoekslijn wil werken gericht op heup prothesiologie. De primaire focus binnen deze uitdagende en afwisselende functie ligt op het opzetten en uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Isala heeft hierin een nauwe samenwerking met meerdere perifere ziekenhuizen o.m. in de vorm van een multicenter randomized controlled trial. Daarnaast is er een belangrijk samenwerkingsverband met de radiologie afdeling in Isala. Mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen op dit gebied worden geboden.

Het ultieme doel van dit project is optimalisatie van heupprothesiologie. Met behulp van klinische (multicenter) trials zullen we wetenschappelijk bewijs verkrijgen dat hieraan bijdraagt. Hierbij richten we ons op de operatietechniek en prothese keuze bij bepaalde patiënten categorieën.    

De basis voor dit project is gelegd. Gezamenlijk gaan we dit verder vormgeven waarbij er voor jou, als expert in de dop, een belangrijke rol is weggelegd!

In dit perifere ziekenhuis, met een grote patiënten populatie, krijg je de kans om naast het klinisch onderzoek samen te werken met A(N)IOS, physician assistants en fellows en overdrachten en onderwijs bij te wonen. Hierdoor ontwikkel je een sterke connectie met de kliniek waarmee je een goed beeld kunt vormen van de orthopedische praktijk en hier ervaring in kunt opdoen. Nevenactiviteiten zijn onder meer het uitvoeren van werkzaamheden voor lopend klinisch onderzoek.

Waar ga je werken?

Orthopedie Isala is een dynamische vakgroep die onderzoek hoog in het vaandel heeft staan. De vakgroep telt 13 orthopedisch chirurgen, twee fellows, een chef de clinique en ANIOS/ AIOS orthopedie. Specialismen zijn o.a. knie, heup, schouder en elleboog, rug, voet en enkel, kinderorthopedie, trauma, sportorthopedie en osteogenesis imperfecta.

De kern van het onderzoeksbureau orthopedie wordt gevormd door 4 orthopedisch chirurgen, waarvan 2 tevens trauma orthopedisch chirurg, een wetenschapscoördinator en promovendi. Stafleden en AIOS van de vakgroep werken op projectbasis samen met het onderzoeksbureau.
 

Functieprofiel

Je bent:

  • een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met een afgeronde relevante Master opleiding zoals geneeskunde, bewegingswetenschappen of klinische epidemiologie.
  • onderzoek minded en gedreven en wil je committeren om onder begeleiding van een team 4 dagen in de week aan een promotietraject te werken wat bij succes resulteert in wetenschappelijke artikelen en  een proefschrift.
  • zelfstandig en organisatorisch sterk.
  • analytisch en hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van het werken met databases en de analyse van data.

Je hebt:

  • aantoonbare interesse in klinisch toegepast wetenschappelijk onderzoek. Ook wil je daarnaast graag ervaring opdoen / uitbreiden binnen de orthopedische praktijk.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat bieden wij?

  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar (0.8 fte) dat bij welbevinden beiderzijds verlengd kan worden naar 2 jaar.

De ingangsdatum wordt in overleg vastgesteld en is bij voorkeur in juli of 01 september 2023. De functie is gewaardeerd in FWG 60. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen, onderdeel hiervan is onder meer de vakantietoeslag en de eindejaarsuitkering.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze functie binnen het onderzoeksbureau orthopedie Isala? Neem dan contact op met dr. R. Munnik, wetenschapscoördinator, t 088 624 53 75, e-mailadres: r.munnik@isala.nl 

Wil jij ons onderzoeksbureau komen versterken en ben je gedreven om aan je eigen onderzoekslijn te werken met als resultaat o.m. wetenschappelijke artikelen en een bundeling in een proefschrift? Dan ontvangen we je sollicitatie graag uiterlijk 11 juni 2023
Solliciteren kan alleen via de sollicitatie button die te vinden is via: https://isalawerkt.nl/vacatures/promovendus-phd-student-orthopedie/  

Sollicitatie gesprekken vinden plaats op donderdag 15 en/of 22 juni.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.