1 weken geleden

Isala vakgroep Orthopedie zoekt een

Orthopedisch Chirurg met aandachtsgebied kinderorthopedie, vaste aanstelling

Zwolle/Meppel - fulltime

Waar ga je werken?

De afdeling orthopedie van Isala biedt een uitgebreid pakket voor complexe en minder complexe aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. De afdeling orthopedie heeft een volledige opleidingsbevoegdheid. De vakgroep bestaat uit 13 orthopedisch chirurgen, ieder met een of meerdere aandachtsgebieden: kinderorthopedie, wervelkolomchirurgie (o.a. scoliose), traumatologie en revisie/infectiechirurgie en 2 fellows en een chef de clinique. Superspecialisatie is ver doorgevoerd, de kinderorthopedie wordt door 2 orthopeden uitgeoefend. Binnen de kinderorthopedie in Isala begeleiden we veel kinderen met onder andere heupdysplasie, de ziekte van Perthes, epifysiolysis van de heup, maar ook andere groei- en ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast heeft Isala als één van de weinige centra een verwijsstatus voor kinderen met klompvoetjes. Er is een intensieve samenwerking met andere specialismen zoals: Radiologie, Kinderneurologie, Kinderfysiotherapie, Urologie en Revalidatiegeneeskunde.

Wat ga je doen?

Je vervult als orthopedisch chirurg alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden met focus op het gebied van de kinderorthopedie. Daarnaast verricht je werkzaamheden vanuit de algemene orthopedie. Je gaat werken in een gezellige, goed draaiende en ambitieuze vakgroep waarin iedereen een actieve bijdrage levert; zowel in de klinische zorg, de opleiding, de wetenschap als de organisatie. Bij voorkeur heb je ook interesse in en affiniteit met de traumatologie. Isala heeft een level 1 traumacentrum met een groot ambitieniveau, zowel in profilering, kwaliteit als in wetenschap. De traumatologie wordt door 4 trauma-orthopeden en 4 traumachirurgen in goede samenwerking 24/7 uitgeoefend.

Wie ben je en wat breng je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en hebt ervaring in de kinderorthopedie. Een afgerond fellowship strekt tot aanbeveling. Je bent wetenschappelijk gevormd en bij voorkeur gepromoveerd. Je bent enthousiast, resultaatgericht en toont initiatief. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt goed samenwerken met andere collega’s en opleidingstaken uitvoeren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een actieve rol inneemt bij het initiëren en uitvoeren van het continu verbeteren van onze kwaliteit van zorg. 

Wat bieden wij?

Het betreft een vaste aanstelling. De aanstelling vindt plaats binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I), de eerste jaren in dienstverband volgens de AMS. Na deze SIDS (specialist in dienst van specialist) periode van 1 tot 3 jaar, afhankelijk van ervaring, zal je maat worden bij het MSB-I en lid zijn van de vakgroep orthopedie. 

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dr. Guus Janus (specialisatie kinderorthopedie) of met Dr. Rutger Zuurmond (vakgroep voorzitter en traumaspecialist) bereikbaar via telefoonnummer 088 624 44 45 of met Carin de Graaf, vakgroep manager orthopedie, via telefoonnummer 088 624 42 93.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Wil je liever eerst een dag meelopen? Leuk! 
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 12 juni 2023. De gesprekken staan gepland op woensdag 21 juni na 17.00 uur. 
Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 225645.
De sollicitatiebutton is te vinden via:

https://isalawerkt.nl/vacatures/orthopedisch-chirurg-met-aandachtsgebied-kinderorthopedie/ 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.