2 weken geleden

Haaglanden Medisch Centrum zoekt een

Orthopedisch chirurg

HMC Bronovo/Westeinde/Antoniushove 1 fte

De Vakgroep Orthopedie en Traumatologie van het HMC is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze orthopeed die ons gespecialiseerde team komt versterken. Je hebt ervaring en affiniteit binnen de heupprothesiologie via de voorste benadering. Je hebt ervaring of wil je ontwikkelen in heuprevisie chirurgie, peri prothetische fracturen en behandeling van infecties. Je krijgt de gelegenheid te werken in complexe vakspecifieke problematiek binnen een topklinisch opleidingsziekenhuis.

Wat ga je doen?

De Organisatorische Eenheid (OE) Orthopedie van HMC bestaat uit 8 orthopeden en een chef de clinique. Deze leveren zorg op 3 locaties in de Haagse regio. De operatieve en klinische zorg is geconcentreerd in de FocusKliniek Orthopedie op de locatie HMC Bronovo. De poliklinische zorg wordt op alle locaties aangeboden.
 
De FocusKliniek Orthopedie biedt electieve orthopedische zorg in de volle breedte. Specifieke aandachtsgebieden zijn: prothesiologie (primaire- en revisie chirurgie), artroscopische chirurgie (schouder, elleboog, heup, knie en enkel), specifieke sportletsels en voet- en enkel chirurgie. De orthopeden hebben zich gespecialiseerd in deelgebieden.
De traumachirurgie wordt in de volle breedte van het vakgebied uitgeoefend door een intensief samenwerkende groep traumachirurgen en orthopeed-traumatologen. Deze zorg is geconcentreerd in HMC Westeinde.

We zijn bestuurlijk actief, alsmede in onderzoek en onderwijs. Als STZ-ziekenhuis leiden wij intern onze mensen op. De opleiding tot orthopedisch chirurg wordt in samenwerking met het LUMC vormgegeven en is een belangrijke rode draad in ons dagelijks werk. We zijn dan ook op zoek (evt op termijn) naar een plaatsvervangend opleider.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt ervaring en affiniteit binnen de heupprothesiologie via de voorste benadering, waarbij naast primaire ook revisie chirurgie, peri prothetische fracturen en infecties worden behandeld. Daarnaast is een ander aandachtsgebied wenselijk en eventueel te ontwikkelen.
  • Je bent een gecertificeerd orthopedisch chirurg met brede interesse en vaardigheden.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een ontwikkeld gevoel voor collegiale verhoudingen en kwaliteit.
  • Een ander specifiek aandachtsgebied kan ontwikkeld worden.

Wat bieden wij jou?

De ruim 200 vrijgevestigd medisch specialisten van HMC hebben zich verenigd in één maatschap, het Medisch Specialistisch Bedrijf HMC. Jij komt in dienst bij het MSB. Het betreft een aanstelling voor 1.0 fte.

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Interesse in deze vacature? Solliciteer of neem contact met ons op!

We zien je reactie via het online sollicitatieformulier graag uiterlijk 10 juni 2023 tegemoet. De gesprekken zullen kort hierop plaatsvinden.
 
Je kunt je brief richten aan Jan-Willem Swen, voorzitter van de OE Orthopedie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met 
Jan-Willem Swen (j.swen@haaglandenmc.nl) of Peer van der Zwaal (p.van.der.zwaal@haaglandenmc.nl), opleider.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.