4 weken geleden

Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland / Spaarne Gasthuis zoekt een

Fellow schouder

Hoofddorp, Haarlem 0,7 fte

De functie

Je verricht als orthopedisch chirurg poliklinische en klinische werkzaamheden voor de behandeling van patiënten met schouderklachten. Je zal daarbij begeleid en gesuperviseerd worden door dr. A. (Arthur) van Noort en dr. T.D.W. (Tjarco) Alta.

De afdeling

De maatschap Orthopedie is een dynamische groep die continue naar vernieuwing en verbetering zoekt in patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De orthopeden werken op locaties in Haarlem-Noord, Haarlem-Zuid en Hoofddorp.

De vakgroep heeft een volledige opleidingsbevoegdheid en bestaat uit 12 orthopeden en er zijn 5 AIOS werkzaam.

Wie wij zoeken

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid of zal deze binnenkort afronden en je bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de schouderchirurgie. De motivatie kan bij voorkeur worden aangetoond door een bekwaamheidsverklaring voor de EPA-schouder verdieping, en aantoonbare wetenschappelijk interesse. Je bent enthousiast, resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Je levert actief een bijdrage aan onderwijs, zowel lokaal aan coassistenten en AIOS, als landelijk. Je bent geïnteresseerd in het doen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de schouder en zal tijdens het fellowship minimaal één wetenschappelijk project op het gebied van schouderpathologie afronden.

Wat wij bieden

De kans om je verder te bekwamen in de schouderchirurgie in een STZ-opleiding ziekenhuis met STZ Schouderexpertise status. Dit kan door je poliklinische vaardigheden verder te bekwamen op de “one-stop-shop” schouderpoli en je netwerk te vergroten door contactmogelijkheden met schouderfysiotherapeuten uit het regionale netwerk.

Er is een ruime gelegenheid tot het zelfstandig zien en behandelen van patiënten met schouderpathologie, waarbij altijd een supervisor/schouderspecialist beschikbaar is, zowel op de polikliniek als op de operatiekamer. Op de operatiekamer wordt het volledige pallet van schouderoperaties verricht (arthroscopische en open procedures, peestransfers, prothesiologie en revisie prothesiologie).

Wetenschappelijke ondersteuning kan geleverd worden door de genoemde specialisten in nauwe samenwerking met het wetenschapsbureau (Spaarne Gasthuis Academie).

Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar. Inschaling vindt plaats volgens AMS. De fellow schouder wordt contractueel gewaardeerd als chef de clinique.
 

Voor meer informatie

Nadere informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij dr. A. (Arthur) van Noort en dr. T.D.W. (Tjarco) Alta of dr. R. (Rob) Zwartelé, medisch manager van de vakgroep via 023-2246573, zwartele@spaarnegasthuis.nl.

Een schriftelijke reactie, vergezeld van een CV en eventuele referenties, kunt u voor 15 maart 2024 richten aan mw. A.Q.A. van Paassen, voorzitter Medisch Specialistische Coöperatie Kennemerland: MSCKwerving@spaarnegasthuis.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}