-3 dagen geleden

Erasmus MC zoekt een

Fellow Orthopedische chirurgie, specialisatie: heup en knie reconstructieve chirurgie en trauma

Rotterdam 32 uur

Profiel
Je levert directe patiëntenzorg in het aandachtsgebied van de afdeling (complexe) knie- en heupprothesiologie en (infectie)revisie van de knie- en heupprothese. Daarnaast wordt een sterke inbreng in de orthopedische traumatologie van de afdeling verwacht. Tevens ben je inzetbaar voor de algemene orthopedie. Je hebt de mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling in de aandachtsgebieden onder begeleiding van ervaren stafleden. Interesse en ervaring in wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling. Je bent een enthousiaste, ambitieuze orthopedisch chirurg met bij voorkeur een fellowship of specifieke ervaring in knie- en heupprothesiologie en/of traumatologie. Je bent een collega met wetenschappelijke belangstelling, met affiniteit voor opleiden en onderwijs ten behoeve van arts-assistenten en coassistenten. Je bent een multidisciplinair georiënteerde collega, een teamspeler met goede contactuele vaardigheden.

Duur aanstelling
De duur van de aanstelling is 9 maanden met uitzicht op verlenging tot 1 jaar. Ingangsdatum in nader overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal 8.069 euro bij een fulltime dienstverband.

Informatie en sollicitatie
Voor informatie kun je terecht bij dr. P.K. Bos, dr. J. van Oldenrijk of dr. W. Veltman te bereiken via het secretariaat: s.bleeker@erasmusmc.nl of 010 703 3281.
Jouw motivatiebrief met cv zien we graag tegemoet via e-mail s.bleeker@erasmusmc.nl.
Solliciteren kan tot uiterlijk 5 juni 2023.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.