3 weken geleden

Erasmus MC zoekt een

Fellow Kinderorthopedie

Rotterdam/Sophia Kinderziekenhuis 32 uur

Functie-inhoud

U neemt onder supervisie van de stafleden deel aan de directe patiëntenzorg waarbij u een toenemende verantwoordelijkheid zult krijgen. Daarnaast wordt er een actieve participatie verwacht in onderzoek- en onderwijsactiviteiten.

Functie-eisen

U bent (bijna) orthopedisch chirurg en wil met enthousiasme dit bijzondere specialisme binnen de orthopedie leren. U heeft een (gebleken) bijzondere interesse in de kinderorthopedie, een positieve houding met goede communicatieve vaardigheden en u heeft een goed gevoel voor teamwork.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving in een innoverend centrum, waarin u door een enthousiaste groep mensen een verdere verdieping in uw vak kunt krijgen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een half jaar welke na wederzijdse goedkeuring verlengd kan worden tot een jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC). 

Inlichtingen

De sollicitatieronde zal in januari 2024 plaatsvinden. Uw motivatiebrief met CV ontvangen we graag voor 1 januari 2024 op: kinderorthopedie@erasmusmc.nl onder vermelding van "ter attentie van dr. Kempink - persoonlijk"

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.