1 weken geleden

UZ Leuven zoekt een

Fellow handchirurgie

Leuven 38 uur

Gedurende de periode van 1 jaar geniet de kandidaat een volledige theoretische en praktische opleiding handchirurgie. Het fellowship behelst een intensieve opleiding en actieve deelname aan alle aspecten van de chirurgie aan hand, pols en elleboog. U maakt deel uit van een hecht dynamische team van 4 handchirurgen, die elk de algemene handchirurgie beoefenen met een specifieke focus op bepaalde deelaspecten waarin ook u zal begeleid worden, zoals de arthroscopie, microchirurgie, congenitale handpathologie en handtrauma. Dagelijkse klinische activiteiten zoals de chirurgie en raadplegingen zullen begeleid worden met oog op zelfstandigheid en opbouw van kennis en kunde. Daarnaast wordt ook enige diepgang in het fellowship nagestreefd mede door actieve deelname aan multidisciplinaire raadplegingsactiviteiten, klinisch kransen, congressen en wetenschappelijk onderzoek.

Het fellowship is tevens een uitstekende voorbereiding op het Europese Examen Handchirurgie (FESSH - EBHS). Dit fellowship doelt op kandidaten met opleiding orthopedische, plastische of algemene/trauma chirurgie die de Nederlandse taal machtig zijn en zich specifiek wensen te superspecialiseren in de handchirurgie. Basiskennis microchirurgie is aanbevolen.  

Kandidaten kunnen voor verdere informatie of sollicitatie (met motivatiebrief, CV en 2 referenten) contact opennemen via ilse.degreef@uzleuven.be of +32 16 33 88 27 (secretariaat).  

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}