2 weken geleden

Deventer ziekenhuis zoekt een

Fellow Kniechirurgie

Deventer 0.8-1 FTE (in overleg 4-5 dagen per week) per 1 september 2023

Wil jij je verder ontwikkelen in de kniechirurgie? Dan kan dat in het Deventer Ziekenhuis, een STZ topklinisch ziekenhuis met diverse topklinische functies onder andere voor patellofemorale knie chirurgie.

De functie

Je verricht als orthopedisch chirurg poliklinische en klinische werkzaamheden voor de behandeling van patiënten met knieklachten. Je zal daarbij begeleid en gesuperviseerd worden door de 2 knie orthopeden: dr. J.P.W. van Jonbergen en dr. D.D. Langeloo.

Onze wensen

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid of zal deze binnenkort afronden en je bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de kniechirurgie. De motivatie kan bij voorkeur worden aangetoond door een bekwaamheidsverklaring voor de EPA-knie verdieping en aantoonbare wetenschappelijk interesse. Je bent enthousiast, resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Je kunt zelfstandig werken, maar kan ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines, waaronder fysiotherapeuten, MSK radiologen en verplegend personeel. We verwachten enthousiaste participatie in van de wetenschappelijk onderzoekslijnen van de knieunit en verdere ontwikkeling daarvan en verwachten dat je tijdens het fellowship minimaal één wetenschappelijk project op het gebied van kniepathologie afrondt. Je draagt daarnaast actief bij aan het onderwijs, zowel aan coassistenten en AIOS.

Wat hebben wij te bieden?

De kans om je verder te bekwamen in de kniechirurgie in een STZ-opleiding kliniek. Dit kan door te werken op de goed ontwikkelde kniepoli in het Deventer Ziekenhuis en door intensieve samenwerking met de kniefysiotherapeuten in ons ziekenhuis en daarbuiten. Er is altijd een knie orthopeed beschikbaar als begeleider, zowel op de polikliniek als op de operatiekamer. Op de operatiekamer wordt een uitgebreid pallet aan knieoperaties aangeboden, waaronder arthroscopische procedures en prothesiologie incl. revisie prothesiologie en patellofemorale prothesiologie en robotchirurgie Aangezien het Deventer ziekenhuis een tertiaire verwijsfunctie heeft voor patellofemorale arthrosis is er voldoende ruimte je hierin poliklinisch en operatief te bekwamen. Er is, bij gebleken bekwaamheid, ruime mogelijkheid om zelfstandig knieoperaties uit te voeren in de volle breedte.

Wetenschappelijke begeleiding wordt geboden door het eigen orthopedisch wetenschap bureau, bestaande o.a. uit een orthopedische postdoc wetenschap coördinator en een researchverpleegkundige. Daarnaast kan gebruikt gemaakt worden van de STZ-faciliteiten van het Deventer Ziekenhuis, waaronder de DZ academie en het bureau Wetenschap en Innovatie.

Het betreft een aanstelling voor de duur van 10 maanden vanaf 1 september 2023. Het salaris is conform AMS met een budget voor nascholing.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer dr. J.P.W. (Hans Peter) van Jonbergen of dr D.D. (Danielle) Langeloo, knie orthopeden bereikbaar via telefoon:
(0570) 535353.

Reageren

Is je interesse gewekt? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je motivatie en CV in één PDF-bestand.

Solliciteren kan het beste met de Google Chrome browser. Geen bevestiging ontvangen binnen één werkdag? Kijk dan in je Spam / Ongewenste mail. Zo niet, laat dit dan weten via e-mailadres hrservices@dz.nl. Solliciteren kan niet via dit e-mailadres.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.