2 weken geleden

Jeroen Bosch Ziekenhuis zoekt een

Chef de clinique met aandachtsgebied Heuppathologie en Heupprothesiologie

Den Bosch 0.8-1.0 FTE

Wij zijn per direct op zoek naar een Chef de Clinique!

De vakgroep

De vakgroep bestaat momenteel uit 9 orthopeden, 2 Physician Assistant (waarvan 1 in opleiding) een ziekenhuisarts (KNMG) en 13 medisch secretaresses/doktersassistenten. Daarnaast zijn er 2 wetenschappelijk medewerkers die zich met meerdere projecten en studies bezighouden. De RVE Orthopedie beschikt over een innovatief team dat continue bezig is met het optimaliseren, verbeteren en digitaliseren van de orthopedische zorg.

Er is een affiliatie met het Radboud UMC voor de opleiding van coassistenten. We werken met deelspecialisaties, waarbij alle deelgebieden minimaal dubbel gedekt zijn. De wervelkolom chirurgie vindt plaats in samenwerking met de afdeling neurochirurgie van het ETZ in Tilburg. De traumatologie wordt verzorgd in goede samenwerking met de afdeling heelkunde.

Op de afdeling is een verregaande samenwerking met de vakgroep geriatrie, waarbij een deel van de afdeling is ingericht als geriatrische trauma unit. Er wordt poliklinisch spreekuur gedaan op diverse buitenlocaties: Boxtel, Rosmalen, Drunen en in samenwerking met de sportartsen op het Sport Medisch Centrum ‘s-Hertogenbosch.

Het profiel

In verband met tijdelijke uitval van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze orthopeed met interesse in en bij voorkeur ervaring met behandeling van heuppathologie en -prothesiologie. Je bent patiëntgericht, houdt van samenwerken en bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

Na een selectieprocedure van de vakgroep bieden wij een werkplek in een topklinisch ziekenhuis.
Je treedt in dienst bij de Bossche Specialisten Coöperatie op basis van de AMS-regeling. In eerste instantie word je aangesteld voor de duur van 6 maanden met een eventuele verlenging.

Interesse in deze vacature?

Jouw schriftelijke reactie kan je binnen 10 dagen na het verschijnen van deze advertentie richten aan de Bossche Specialisten Coöperatie. Je sollicitatiebrief en cv kan je versturen via het online sollicitatieformulier www.jbz.nl/vacatures. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met dhr. Drs. D. (Dirk) van Oostveen, medisch manager van de vakgroep, of een van de overige vakgroep leden via nummer (073) 553 6554.

Algemene informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat vermeld op de website www.jbz.nl
 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.