2 weken geleden

Diakonessenhuis en UMCU zoekt een

Arts-onderzoeker / promovendus voor een nieuwe behandeling van heupdysplasie bij adolescenten

Utrecht 0.8-1.0 FTE

Een uniek samenwerkingsverband tussen de afdelingen orthopedie van het Diakonessenhuis Utrecht en het UMC-Utrecht heeft gezorgd voor deze vacature, waarbij we op zoek zijn naar een gemotiveerde arts-onderzoeker. De plek die deze klinieken samen aanbieden zorgt voor een uitgelezen kans om jezelf zowel op wetenschappelijk gebied als in de orthopedische kliniek van een groot perifeer ziekenhuis te ontplooien.

Voor het ontwikkelen van een nieuwe behandeling van heupdysplasie bij adolescenten en volwassenen is er in het UMC-Utrecht recentelijk een nieuw type prothese ontwikkeld, die inmiddels wordt toegepast in honden. Het Diakonessenhuis en het UMC-Utrecht hebben samen het concept overgezet naar de mens en de verwachting is dat er in het najaar van 2024 een klinische studie zal starten waarbij de eerste patiënten geopereerd gaan worden in het Diakonessenhuis te Utrecht.

Wij zoeken, per 1 april 2024, een getalenteerde, gemotiveerde en slimme arts die bij voorkeur al chirurgische of orthopedische ANIOS ervaring heeft en toe is aan een nieuwe uitdaging. De kandidaat zal zijn promotietraject rondom de nieuwe behandeling van heupdysplasie vormgeven samen met het  Diakonessenhuis en het UMC-Utrecht. Daarnaast zal de kandidaat voor ongeveer 50% van de aanstelling klinische werkzaamheden verrichten en diensten doen binnen de afdeling orthopedie van het Diakonessenhuis in Utrecht en Zeist.

Geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kan je sollicitatie brief en begeleidend CV richten aan Dr. J.E.J. Bekkers, orthopedisch chirurg Diakonessenhuis Utrecht (jbekkers@diakhuis.nl). Ook voor overige vragen kan je je tot hem richten.

De vacature sluit op 28 februari 2024. 

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden begin maart 2024.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}