gisteren

Isala zoekt een

Arts-onderzoeker Orthopedie

Zwolle 28 uur/0,8 FTE

Heb je interesse in Orthopedisch Trauma onderzoek met de focus op heupfracturen en de kwetsbare oudere, een hot topic in de samenleving? Dan zoekt het onderzoeksbureau orthopedie in Isala jou!

Wat ga je doen?

Binnen het onderzoeksbureau orthopedische chirurgie zijn we op zoek naar een enthousiaste arts-onderzoeker die nieuwsgierig en gedreven is en onder begeleiding van een ervaren team aan eigen onderzoek gericht op heupfracturen wil werken. De primaire focus binnen deze uitdagende en afwisselende functie ligt op het opzetten en uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen op dit gebied worden geboden.

De basis voor een onderzoeksproject is gelegd. Gezamenlijk gaan we dit verder vormgeven waarbij er voor jou, als expert in de dop, een belangrijke rol is weggelegd! In principe betreft het een functie van een jaar. Mocht blijken dat er gedurende het jaar een basis voor een promotietraject wordt gelegd, dan kan in overleg worden afgestemd de aanstelling te verlengen.

In dit perifere ziekenhuis, met een grote patiënten populatie, krijg je de kans om naast het klinisch onderzoek samen te werken met A(N)IOS, physician assistants en fellows en overdrachten en onderwijs bij te wonen. Hierdoor ontwikkel je een sterke connectie met de kliniek waarmee je een goed beeld kunt vormen van de orthopedische praktijk en hier ervaring in kunt opdoen. Nevenactiviteiten zijn onder meer het uitvoeren van werkzaamheden voor lopend klinisch onderzoek.

Waar ga je werken?

Orthopedie Isala is een dynamische vakgroep die onderzoek hoog in het vaandel heeft staan. De vakgroep telt 13 orthopedisch chirurgen, twee fellows en daarnaast ANIOS/ AIOS Orthopedie. Orthopedie wordt in de volle breedte uitgevoerd met o.a. behandeling van knie, heup, schouder en elleboog, rug, voet en enkel, kinderorthopedie, sportorthopedie en Osteogenesis Imperfecta.

De kern van het onderzoeksbureau Orthopedie wordt gevormd door 4 orthopedisch chirurgen, waarvan 2 tevens orthopedisch trauma chirurg, een wetenschapscoördinator en een promovendus. Stafleden en AIOS van de vakgroep werken op projectbasis samen met het onderzoeksbureau.

Functieprofiel

Je bent:

  • een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die zijn/haar arts-opleiding succesvol heeft afgerond.
  • onderzoek minded en gedreven en wil je committeren om onder begeleiding van een team je volledig  te richten op de opzet en uitvoering van wetenschappelijk onderzoek. Dit kan bij succes in het eerste jaar resulteren in een promotietraject waarbij meerdere wetenschappelijke artikelen gebundeld worden tot een proefschrift.
  • zelfstandig en organisatorisch sterk.
  • analytisch en hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van het werken met databases en de analyse van data.

Je hebt:

  • aantoonbare interesse in klinisch toegepast wetenschappelijk onderzoek en affiniteit met trauma. Ook wil je daarnaast graag ervaring opdoen / uitbreiden binnen de orthopedische praktijk.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat bieden wij?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar (0.8 fte) dat bij welbevinden beiderzijds verlengd kan worden.

De ingangsdatum wordt in overleg vastgesteld en is bij voorkeur 01 februari 2024. De functie is gewaardeerd in functiegroep FWG 60. Inschaling vindt plaats in trede 0,1 of 2, afhankelijk van je ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen, onderdeel hiervan is onder meer de vakantietoeslag en de eindejaarsuitkering.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze functie binnen het onderzoeksbureau Orthopedie Isala? Neem dan contact op met dr. R. Munnik, Wetenschapscoördinator, telefoonnummer: 088 624 53 75, e-mailadres: r.munnik@isala.nl.

Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de Isala website. 

Wil jij ons onderzoeksbureau komen versterken en ben je gedreven om aan je eigen onderzoek te werken met als resultaat o.m. wetenschappelijke artikelen en de kans om een basis te leggen voor een promotietraject? Dan ontvangen we je sollicitatie graag uiterlijk 07 januari 2024.

Sollicitatie gesprekken vinden onder voorbehoud plaats op 10, 12 of 18 januari 2024 aan het eind van de middag.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.