3 weken geleden

Gelre Ziekenhuizen zoekt twee

Arts-assistenten Orthopedie (ANIOS orthopedie)

Apeldoorn/Zutphen 38 uur

Per 1 oktober 2023 en 1 januari 2024 zijn wij op zoek naar arts-assistenten! Gedreven en doortastend: dé kwaliteiten die wij willen zien bij de arts-assistent Orthopedie. Samen met ons team bied je kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg en streef je continu naar verbetering.

De Afdeling

Het team Orthopedie bestaat momenteel uit elf orthopeden en drie arts-assistenten en 1 physician assistent. Wij gaan ons team uitbreiden met een extra arts assistent. In een open en collegiale werksfeer bouwen wij graag samen met jou verder aan de afdeling. Deskundig, betrokken, bereikbaar en behulpzaam zijn daarbij de kernwoorden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden voer je voornamelijk uit op de verpleegafdeling, de OK en de polikliniek. Iedere week wissel je van werkzaamheden, zodat je het vak in de volle breedte uitvoert. Je hebt alleen dagdiensten en geen weekend diensten. 

Functie eisen

Je bent ondernemend, kritisch en zorgvuldig. Bovendien ben je een echte teamplayer.

Ons aanbod

  • Er is alle ruimte om het vak orthopedie in de volle breedte te ontdekken. Wekelijks varieert je schema waarbij je alle facetten van de orthopedie gaat uitvoeren, spreekuur, assisteren op de OK en visite lopen op de afdeling.
  • Je hebt geen dienst en werkt niet in de weekenden.
  • We bieden je een afwisselende, leerzame werkomgeving met onder meer een skills-lab en een vakbibliotheek. Je wordt op een zeer laagdrempelige manier begeleid door de stafleden.
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk, doorgroeien is dan ook mogelijk. Bij interesse en gebleken geschiktheid bieden we ondersteuning bij een sollicitatie bij de opleidingscommissie Orthopedie.
  • Bovendien heeft Gelre ziekenhuizen goede samenwerkingsverbanden met universitaire centra, waaronder het UMC Utrecht. Tijdelijke huisvesting in onze personeelsflat is mogelijk.
  • Een goed salaris conform de CAO ziekenhuizen.
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding op maat en in overleg. Tevens bieden wij huisvestingsmogelijkheden.

Hoe te solliciteren

Uw sollicitatie met cv kunt u vóór 1 december 2023 mailen naar k.de.kroon@gerle.nl.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.