1 weken geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Arthroplasty Fellow

Nijmegen 36 uur

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met een geïnfecteerde knieprothese of chronische rugpijn tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg? 

Jouw afdeling 
We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) gewrichtsvervangende reconstructieve chirurgie van heup en knie. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. We bieden een inspirerend werkklimaat in een team van orthopedisch chirurgen, fellows en opleidingsassistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Ons wetenschappelijk onderzoek is van internationaal niveau en wordt ondersteund door een uitstekende research-afdeling.

Jouw functie
Het Arthroplasty fellowship is al meer dan 10 jaar een gerenomeerd fellowship op het gebied van primaire en revisie heup en knieprothesen met de mogelijkheid om zowel poliklinisch als operatief veel ervaring op te doen gedurende een jaar onder supervisie van Gijs van Hellemondt en andere ervaren orthopeden.  

Je vervult als arthroplasty fellow alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden, op het terrein van de gewrichtsvervangende chirurgie van heup en knie. Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij kun je gebruik maken van de adviezen van de afdeling research.

Wat neem je mee?
Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en bent gemotiveerd om je verder te bekwamen in de gewrichtsvervangende chirurgie. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij
We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je kan je verder specialiseren op het terrein van de diagnostiek en behandeling van knie- en heuprevisie chirurgie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 12 maanden. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 7.196,- bruto per maand op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen.

Het zou gaan voor de periode van 1 januari 2024- 31 december 2024. 

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gijs van Hellemondt, heup/kniechirurg bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 9163.

Wil je direct solliciteren? Ga dan voor 31 oktober 2023 naar onze website. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

De sollicitatiegesprekken zullen half november plaatsvinden op een nader te bepalen tijdstip.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.