4 maanden geleden

Isala, orthopedie zoekt een

Chef de clinique Orthopedie

Zwolle/Meppel 36-45 uur

Omschrijving vakgroep

De afdeling orthopedie van Isala biedt een uitgebreid pakket voor veel voorkomende en daarnaast complexe aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Isala is een topklinisch opleidingsziekenhuis. De afdeling orthopedie is een grote opleidingsziekenhuis in cluster Noord-Oost. De vakgroep orthopedie bestaat uit 13 orthopedisch chirurgen met ieder een of meerdere aandachtsgebieden. Superspecialisatie is al ver doorgevoerd. Onze focus ligt op het leveren van de best mogelijke zorg, waarbij innovaties een grote rol spelen. Het Isala Heupcentrum is hiervan een mooi voorbeeld. Het centrum heeft een duidelijk positie in de markt verworven door korte wachttijden, goede dienstverlening in een veilige ziekenhuis omgeving.

In verband met extra werkzaamheden algemene orthopedie en traumatologie zijn wij op zoek naar een chef de clinique.

Wie ben je en wat breng je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en je wilt brede werkervaring opdoen in een goedlopende praktijk. Je bent enthousiast, resultaatgericht en toont initiatief. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met andere collega’s en opleidingstaken uitvoeren.

Wat bieden wij?

Je wordt aangesteld als chef de clinique binnen Isala waarbij je gedetacheerd wordt naar het MSB-I voor de duur van 12 maanden (arbeidsvoorwaarden conform AMS).

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met dr. Rutger Zuurmond of drs. Guido van Solinge via het secretariaat t (038) 424 56 56 of via mail c.m.t.de.graaf@isala.nl.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 21 augustus 2023 onder vermelding van referentienummer uitsluitend via www.isalawerkt.nl.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.