1 maand geleden

MUMC+ afdeling Orthopedie zoekt een

ANIOS

Maastricht 46 uur

Functieomschrijving
Wij verwachten dat u met veel enthousiasme en inzet een bijdrage zult leveren aan de perioperatieve zorg van onze orthopedische patiënten. Het preoperatief onderzoeken en voorbereiden van operatiepatiënten behoort tot uw werkzaamheden, evenals de postoperatieve zorg. U bent breed inzetbaar binnen het orthopedisch vakgebied en verricht medisch geprotocolleerde handelingen.

Afhankelijk van uw ervaring zult u ook assisteren tijdens operaties, deelnemen aan de polikliniek, en, na een inwerktijd, worden ingedeeld in het dienstrooster. Dit alles onder supervisie van de stafleden en arts-assistenten-in-opleiding.

U bent basisarts en beschikt over orthopedische interesse en heeft bij voorkeur werkervaring opgedaan in de uitvoering van patiëntenzorg, met name op de SEH. U bent bij voorkeur in het bezit van een geldige ATLS registratie en bent BIG geregistreerd.

Functievereisten
Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke aanstelling van voor gemiddeld 46 uur per week voor bepaalde periode voor de duur van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging, conform artikel 2.4.2 van de Cao UMC.

Er wordt van u verwacht dat u deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, weekenduren en feestdagen.

Arbeidsvoorwaarden
De Cao universitair medische centra (UMC) is op deze functie van toepassing.

Wij bieden u

  • Eindejaarsuitkering
  • Goede pensioenvoorziening
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Cao a la Carte
  • Persoonlijk (ontwikkelings-)budget

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.759,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform de arts-assistentenschaal van de Cao UMC.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal u een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kunt u contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.
Een screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.