1 maand geleden

Amsterdam UMC zoekt een

AIOS orthopedie

AMC 46 uur

De opleiding
Gedurende de opleiding leer je in de volle breedte alles over orthopedie. Je werkt tijdens de opleiding in een klinische setting waarbij je je bezighoudt met klinische en poliklinische patiëntenzorg. Daarnaast neem je deel aan onderwijs en doe je wetenschappelijk onderzoek. De medische opleiding is competentiegericht (EPA’s). Om ervoor te zorgen dat de benodigde kennis en ervaring wordt opgedaan, wordt een persoonlijk opleidingsschema opgesteld binnen het opleidingscluster van Amsterdam UMC. Bij alle werkzaamheden en leermomenten sta je onder supervisie van specialisten en er vinden periodiek onderwijsbesprekingen plaats. De werkzaamheden voer je soms ook uit tijdens avond- nacht- en weekenddiensten.

Waar ga je werken?
De orthopedische afdelingen van het Amsterdam UMC, het Tergooi MC te Hilversum, het Amphia ziekenhuis te Breda, het Spaarne ziekenhuis te Hoofddorp en de Noordwest ziekenhuisgroep in Alkmaar en Den Helder vormen één opleidingscluster voor AIOS waar alle facetten van het vak aan bod komen: zowel routinematige als topreferente orthopedie. In het Amsterdam UMC vinden al je (fysieke) werkzaamheden zoals polikliniek, afdeling en operatiekamer op locatie AMC plaats.

De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dat betekent dat er ruimte is voor een ieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit. Bekijk onze aanpak omtrent diversiteit en inclusie.

Laten we kennis maken
Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Tineke Nagel, (Secretaresse afdeling Orthopedie en Sportgeneeskunde), t.j.nagel@amsterdamumc.nl  via 020 – 566 2672. Reageren op kan tot 22 februari a.s. Uiterlijk 5 maart a.s. ontvang je bericht over het vervolg. De sollicitatieprocedure vindt plaats op maandag 25 maart a.s. en zal de hele dag duren omdat deze uit meerdere onderdelen bestaat.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Rodmer de Lange, Recruitment Adviseur, via r.delange1@amsterdamumc.nl.

Een screening en aanstellingskeuring kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier of dit ook voor jou geldt. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}