Matchmaker

Om de problematiek rondom de werkgelegenheid van Jonge Klaren het hoofd te bieden heeft de NOV samen met de VOCA de Matchmaker Orthopedie opgezet.

In de Matchmaker Orthopedie kunnen Jonge Klaren zich presenteren (beschikbaarheid en aandachtsgebied). Daardoor kan vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden. De NOV krijgt hiermee goed zicht op de aard en omvang van de problematiek en kan voor deze Jonge Klaren actie ondernemen.

Oproep

Alle werkzoekende AIOS orthopedie en Jonge Klaren orthopedie - die lid zijn van de NOV - nodigen we uit om zich aan te melden. Dit kan via deze link.
Om de lijst actueel te houden moet de Jonge Klare wel zijn/haar beschikbaarheid elke 3 maanden verlengen. Dit kan via MijnNOV; knop Persoonlijke gegevens en vervolgens het tabblad Mijn Matchmakers.

Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gedeeld met derden na toestemming van de betrokken Jonge Klare.

Beschikbare orthopeden

Bent u lid van de NOV en zoekt u een (tijdelijke) collega? Neem dan contact op met Chris van der Togt (directeur NOV) via nov@orthopeden.org.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.