Matchmaker

In het licht van de huidige problemen met de werkgelegenheid van Jonge Klaren, heeft de NOV de Matchmaker Orthopedie opgezet om bij te dragen aan het zoveel mogelijk aan het werk houden van deze groep collega’s.

Achtergrond

In de Matchmaker Orthopedie kunnen beschikbare Jonge Klaren zich laten opnemen met vermelding van beschikbaarheid en aandachtsgebied. Daardoor kan aanbod en vraag voor met name de korte termijn (waarneming etc.) bij elkaar gebracht worden, in aanvulling op de Vacaturebank.

Werkwijze

Jonge Klaren en AIOS orthopedie die de opleiding binnenkort afronden en op korte termijn beschikbaar zijn, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Dit kan via deze link. Voorwaarde voor aanmelding is lidmaatschap van de NOV. De NOV neemt de Jonge Klare na aanmelding in vertrouwelijkheid op in een actueel bestand van beschikbare orthopeden. Om deze lijst actueel te houden moet de Jonge Klare zijn/haar beschikbaarheid elke 3 maanden verlengen. Dit kan via MijnNOV; knop Persoonlijke gegevens en vervolgens het tabblad Mijn Matchmakers. Indien bij de NOV een verzoek binnenkomt voor een op korte termijn beschikbare orthopedisch chirurg, kunnen de gegevens van Jonge Klaren in het bestand met de aanvrager worden gedeeld, om zo tot een match te kunnen komen. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gedeeld met derden na toestemming van de betrokken Jonge Klare.

Beschikbare orthopeden

Bent u lid van de NOV en zoekt u op korte termijn een (tijdelijke) collega? Neem dan contact op met Chris van der Togt (directeur NOV) via nov@orthopeden.org.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.