19 april 2017

Extra uitleg MijnNOV en nieuwe websites

Voor alle duidelijkheid geven we nog een keer uitleg over het gebruik.

Inmiddels maken we een aantal weken gebruik van de nieuwe websites en MijnNOV, uw persoonlijke ledenportal.
Een groot aantal NOV-leden heeft de persoonlijke portal geactiveerd en het bureau kreeg tips en suggesties van u; dank daarvoor! Met uw aanvullingen kunnen wij het systeem steeds verder verbeteren.

We hebben voor alle duidelijkheid nog een aantal zaken op een rijtje gezet over de nieuwe werkwijze:

 • Op de nieuwe website is geen afgesloten gedeelte meer voor de NOV-leden. In verband met de veiligheid en privacygevoeligheid maken we nu gebruik van MijnNOV.
 • U heeft als lid van de NOV momenteel dus alléén nog een inlognaam en wachtwoord voor MijnNOV, uw persoonlijke portal (en niet meer voor de NOV-website).
 • Voor de interne berichten (de berichten die voor u persoonlijk, of alleen voor NOV-leden bestemd zijn) maken we sinds kort gebruik van MijnNOV. U krijgt dan altijd een waarschuwing in uw e-mailbox, met een link naar het bericht in MijnNOV. 
 • In MijnNOV heeft u alle NOV-zaken die voor u persoonlijk van belang zijn bij de hand. Als u MijnNOV toevoegt aan het startscherm van uw telefoon of tablet, maakt u het voor uzelf nog gemakkelijker. 
 • Vanaf de NOV-website linken we regelmatig door naar MijnNOV en zo onstaat er dus een afgesloten gedeelte voor de NOV-leden. Deze is echter beter beveiligd dan bij de oude website!
 • In MIjnNOV staan ook de stukken van de verschillende commissies en besturen. Binnenkort vindt u daar ook de eerste werkgroepen. U vindt deze onder de knop Mijn NOV teams. Daar ziet u alléén de commissies, besturen (en binnenkort de werkgroepen) waar u deel van uitmaakt.
  Op korte termijn start de Werkgroep Heup op MijnNOV en momenteel werken we met de Werkgroep Voet & Enkel en de Werkgroep Orthopedie & Wetenschap aan een transitie.
 • Op verzoek van een aantal leden komt er op korte termijn een knop bovenaan elke pagina van de NOV-website waarmee u direct naar MijnNOV wordt doorgelinkt. Deze komt bij de knoppen Contact, LROI en Ik ben een patient.
 • Op de homepages van de nieuwe websites wordt u - via de balk met de vraag Waar kunnen we u mee helpen? - snel naar de juiste pagina's geleid als u een zoekterm invult. 
 • De NOV-app is vervallen omdat MijnNOV inmiddels veel meer mogelijkheden heeft.

Wij realiseren ons dat u wellicht even moet wennen aan de nieuwe werkwijze en we verontschuldigen ons voor eventuele onduidelijkheden. Heeft u vragen of suggesties, dan horen wij dat graag! U kunt hiervoor mailen naar communicatie@orthopeden.org

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.