30 maart 2017

Bekijk het programma van het NOV Voorjaarscongres en schrijf u in!

Thema's: Samen beslissen en Wat levert de LROI op?

De Commissie Kwaliteit en de LROI hebben een interessant programma samengesteld voor het jaarlijkse NOV-Voorjaarscongres op 12 mei. Het thema van het ochtendprogramma is Samen Beslissen; verschillende medisch specialisten delen hun best practices en ervaringen met u.  
De middag staat - in verband met het 10-jarig jubileum van de LROI - in het teken van de maatschappelijke betekenis van implantatenregistratie. Het belang van registratie wordt in een groter kader geplaatst door (inter)nationale sprekers.

Het belooft een mooie en inspirerende dag te worden, waarbij Frénk van der Linden, publicist, zal zorgen voor maximale interactie tussen deelnemers en sprekers. Het middagprogramma is voor NOV-leden en stakeholders zoals IGZ, ministerie van Volksgezondheid, zorgverzekeraars, patiënten en de industrie. 
U bent van harte welkom!

Bekijk de uitnodiging en het volledige programma

Schrijf u online in.

Op 12 mei is er ook een bijeenkomst van de onderzoeksprojecten DART en LEAK. Deze begint om 16.00 uur. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. I.v.m. de catering willen we graag vooraf weten hoeveel mensen we kunnen verwachten; u kunt zich online inschrijven.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.