GAIA aanvragen

Aanvragen van accreditatie door aanbieders van nascholing

GAIA is een gezamenlijk systeem voor accreditatie van nascholing en herregistratie van de wetenschappelijke en beroepsverenigingen van huisartsen, medisch specialisten, verpleeghuisartsen, artsen voor verstandelijk gehandicapten en sociaal geneeskundigen.

Voor nascholing die via GAIA verloopt, is het accrediteren van bij- en nascholing en het vastleggen van de behaalde accreditatiepunten per persoon volledig geautomatiseerd.

Aanbieders van nascholing (cursussen, congressen en bijeenkomsten) dienen zich als zodanig aan te melden bij GAIA en via de website een account aan te vragen. Voor de toelichting, de handleiding en voor demo's wordt u verwezen naar de GAIA website voor aanbieders van nascholing; klik hier.  
Accreditatie aanvragen niet gesponsorde bijeenkomsten € 150,-, gesponsorde bijeenkomsten € 300,-. Fast track procedure (<2 maanden voor aanvang van event) + € 50,-.

Aanvragen van accreditatie door aanbieders van na- en bijscholing vanuit de NOV

Organiseert u t.b.v. de NOV leden een onderwijsactiviteit voor orthopedisch chirurgen, dan kunt u deze via GAIA (als aanbieder) door de NOV laten accrediteren. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Dit dient minimaal 2 maanden vooraf aan de bijeenkomst te worden aangevraagd.

Vragen
Heeft u vragen over accreditatie? Mail naar nov@orthopeden.org